Skyltar

Skyltar

Det har aldrig varit enklare att beställa skyltar till ditt företag!

Med vårt designverktyg här på hemsidan kan du snabbt och enkelt designa dina skyltar precis som du vill ha dem. Du anger vilken storlek du vill ha, vilket material samt antal. Sedan formger du dina skyltar, eller laddar upp ett original, i samma programvara, allt sker i ett enda smidigt och enkelt flöde. Att vi dessutom har snabba leveranser är ju ingen nackdel!

Dibond skyltar

Några av våra vanligaste skyltmaterial

Akylite

Ett miljövänligt och prisvärt lättviktsmaterial för skyltar. Acylite fungerar för både inom- och utomhusbruk. Går att få som enkel- eller dubbelsidiga. Perfekt för förbrukningsskyltar.

Aculite skyltar

Dibond

Ett stabilt lättviktsmaterial med en plastkärna som är överdragen med aluminiumskikt. Perfekt för utomhusskyltar då den är både formsäker och stabil. Den är dessutom väldigt lätt att montera.

Dibond skylt

Plexi

Vi kan trycka direkt på plexiglas vilket ger ett extra härligt djup och en oslagbar lyster. I och med att vi kan trycka vitt i våra maskiner så kan man välja om man vill ha en transparent eller homogen bild.

Plexi skyltar

Skummad PVC

Traditionellt sett är detta det vanligaste materialet för skyltar som ska ha en begränsad livslängd. Det går att bearbeta på flera olika sätt och är ganska formsäkert. Det finns dessutom i ett antal olika tjocklekar beroende på användningsområden

Aculite skyltar

Mäklarskyltar

Vi producerar mäklarskyltar i så låga serier som ända ner till 18 stycken. Det ger dig möjlighet att skapa fler varianter av dina budskap. Naturligtvis har vi även olika system för uppsättning. Enkel- eller dubbelsidigt tryck går att få. 

Dibond skylt

Tillbehör

Vi har en mängd olika tillbehör för upphängning såsom distanser, lister, ramar med mera. Har du några funderingar eller vill ha lite tips, så är det bara att kontakta oss så guidar vi dig rätt!

Plexi skylt

Vi trycker skyltar även med vitt och dessutom med miljövänliga färger!

Att kunna trycka med vitt ger en mängd olika fördelar. Det gör att man i princip kan trycka på vilket färgat material som helst. Vill du till exempel ha en skylt med din logotyp på en svartlackerad plåt? Inga problem, då trycker vi bara vitt under den plats som din logotyp ska sitta. Kvar är den högblanka finishen från den lackerade plåten. Bra va?

Med den absolut senaste trycktekniken erbjuder vi inte bara en extremt hög tryckkvalitet utan även miljövänliga material och färger. Det ska nämligen inte vara svårt att vara miljövänlig! Fråga oss om vilka material vi rekommenderar för olika användningsområden. Det är en materialdjungel därute, men vi hittar ganska bra i den om vi får säga det själva!

En dag på jobbet... här producerar vi skyltar!

stäng
Börja skriva för att se produkter du letar efter.

Vi använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

Varukorg

stäng

Logga in

stäng

Sidebar Scroll To Top